Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

SC Bodo Creativ  SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Intotdeauna folosind link-ul “Termeni si Conditii” veti avea acces la cea mai noua versiune a Termenilor si Conditiilor.

 

Acest site este administrat de SC Bodo Creativ SRL si este pus la dispozitia oricarei persone fizice sau juridice. Adresa web www.abcdar.ro este proprietatea SC Bodo Creativ SRL. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul abcDAR.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Intregul continul al site-ului abcDAR.ro este proprietatea SC Bodo Creativ SRL, iar folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.  Toate informatiile ce se regasesc pe site-ul abcDAR.ro vor fi folosite numai pentru scopul pentru care au fost prezentate. Folosirea lor in alte scopuri este strict interzisa.

SC Bodo Creativ SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, abcDAR.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

În utilizarea serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată ne rezervăm dreptul de a vă blocă accesul la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă.

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor şi de a vă ţine la curent cu eventualele promoţii, noutăţi etc. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin email sau telefonic. Vom putea refuza o comandă dacă:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata dumneavoastră nu a fost finalizată (în cazul plaţii prin transfer bancar)

- exista suspiciunea de frauda

- a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului

- nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aveţi sub vârsta legală, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc...)