Returnari

  1. Condiţii de returnare Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat sau desfacut va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail: info@abcdar.ro sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului la sectiunea Contact.

    In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor utilizate de client pentru retur,de aceea va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului.

    Legislaţia românească prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clienţii abcDAR.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 30 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. abcDAR.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la primirea returului, prin virament bancar. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris, pe mail ( info@abcdar.ro ), in termenul de 10 zile stabilit prin lege. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără o notificare scrisă prealabilă. Produsele peronalizate si cele alimentare nu intra in categoria produselor care se pot returna!

  2. Garantia produselor  Produsele comercializate in magazinul nostru beneficiaza de garantia producatorului, in functie de produs. Garantia se ofera doar pentru defecte de fabricatie si nu pentru defecte aparute in urma folosirii necorespunzatoare a produselor. Produsele la care se constata ca aveau defecte de fabricatie si nu pot fi reparate, pot fi inlocuite cu alt produs identic sau similar. Daca nici acest lucru nu este posibil, contravaloarea produsului, fara taxele de transport, va fi returnata clientului.